FERROSAD - FERROPLUS - ALUSAD

ACÉLFELÜLET TISZTÍTÁS FELSŐFOKON

Acél és Alumínium szemcseszóró anyagok

A Metalltechnik Schmidt már több mint 50 éves szaktudással gyártja a magas minőségű, alacsony széntartalmú acél sörétanyagot - FERROSAD márkanéven.

Tűz és Acél. Megtestesítőik az eredő erőt és a mi alapelemünket a minőségért!

A modern technológia és a következetes ügyfélközpontúság a stratégiánk az Ön tökéletes felületéért.

A felületkező szemcseanyagok között kétféle minőség különböztethető meg.

Az egyik a normál széntartalmú (ezek az elterjedtebb) szemcseszóró anyagok, a legfőbb ismertetője az alacsonyabb ár és ezzel párhuzamosan az alacsonyabb minőség. A másik az alacsony széntartalmú szemcseszóró anyagok, ennek az ára magasabb és a minősége, élettartama is kedvezőbb.

Az alacsony széntartalmú sörétanyag jellemzői:

A képen a két felnagyított szemcse között szemmel látható a különbség. A magas széntartalmú sörét a használat során megrepedezik és éles kisebb darabokra töredezik. Ezzel szembe az alacsony széntartalmú sörét felületéről apró darabok töredezenek le, a formája hasonló gömbforma marad.

Metalltechnik low high carb

Ennek köszönhetően tovább használható - az élettartama hosszabb, mivel nincsenek hegyes élek, egyenletesebb a felült kezelése, és ami még nagyon fontos, a szemcseszóró berendezés alkatrészeit is kíméli (ritkábban kell a kopó alaktrészeket - turbinalapátokat, belső burkolatot, görgőket, stb. cserélni)- megnöveli az üzemidejüket, ezzel is csökkentve a berendezés karbantartási és üzemeltetési költségeit.

A Metalltechnik fő terméktípusai:

- FERROSAD - alacsony széntartalmú acél sörét

Ferrosad samples

- FERROPLUS - alacsony széntartalmú acél sörétkeverék

- ALUSAD - alumínim granulátum - salakzárvány nélküli, gömb alakú részecskékből

- CROARSE GRANULES - durva örlésű granulátum, alacsony széntartalmú acél sörét

- STEEL GRIT GK - zúzással készített, magas széntartalmú szögletes acél sörét, koptatóbb hatású

- CHILLED IRON GRIT HG - titániummal ötvözött Fe bázisú sörétanyag; A szögletes koptató ötvözött öntöttvas bázisú, nem hasonlítható össze a normális, törékeny öntöttvas koptató anyaggal. A titán ötvöző ad a granulátumnak egy extrém szakítószilárdságot (acél, mint a mikro szerkezet) ami kiemelkedően magas teljesítményt nyújt a hosszú élettartamú szemcséknek.

- Az MTB-3000 a mágneses padlótisztító berendezésünk, segít rendeben tartani a munkahely köznyezetét és megelőzni a munkhelyi baleseteket.

bg mts3000 kicsi

Kérésére bevizsgáljuk milyen sörétanyagot használ jelenleg és javaslatot teszünk, hogy a milyen keveréket lenne a legjobb a Metalltechnik kínálatából.

Amennyiben további információra van szüksége vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy látogasson el az Metalltechnik Schmidt - Strahl-Kraft weboldalára: www.ferrosad.de

Fel